Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve uygun bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Vüruten teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, elan aşkın güvenilen hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her mevsim takip fail bir firmayız.

Evlerde, medarımaişetyerlerinde, okullarda ve çeşitli ülke kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve emeksiz biçimde yangın alanlarını vazgeçme etmesi dâhilin kullanılmakta olan önemli dokumalar arasındadır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı aklı başında katkısızlayacak şekilde takılması gereken parkeçe.

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın merdivenleri, normal bir tasarım ile kurma edilmelidir. Bu tasarım, kullanıcıların acil durumlarda suhuletle kullanabilmesini katkısızlamalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; mevki Yangın kapısı istanbul skorsı 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar kârlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar dâhileride mahsur kalabilir.

Merdivenin kapısının dışarıya akıllıca açılması gerekir. Kaldırıma haklı açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını sağlar.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) omurga amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki tütün, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu zararlı koşulların gayrı katlara geçişini dikilmek veya olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Nitekim yangınlardan korunmak midein gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page